Evenementen

Enchanted heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Ook als je iemand zoekt voor een bepaald onderdeel van je event ben je bij Enchanted aan het juiste adres. Hieronder een selectie van de mogelijkheden maar vraag vrijblijvend meer informatie op. Ik werk op maat en hanteer een uurprijs van € 45,00 (ex. BTW).

Bruiloften

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Tijd om samen met familie en vrienden te genieten van een schitterend feest. Maar voor het zover is, mag er nog een hoop geregeld worden! En daar kan ik jullie bij helpen. Er is van alles mogelijk, ik kan jullie hele bruiloft vormgeven aan de hand van jullie wensen. Maar ik kan ook delen uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het draaiboek maken, de aankleding verzorgen, of alleen op de dag zelf de rol van ceremoniemeester vervullen. Ik maak van jullie bruiloft een onbezorgde, bijzondere en heerlijke dag!

Persoonlijke Events

Geen zin om je verjaardag zelf te organiseren? 12,5 jaar getrouwd maar geen tijd om het feest zelf te regelen? Hulp nodig bij het organiseren van de babyshower van je beste vriendin? Verantwoordelijk voor het vrijgezellenfeestje maar te veel meningen waardoor je niet verder komt? Geen zin om te versieren en na afloop weer alles op te ruimen?

Ik kan van alles voor je uit handen nemen zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van alle aandacht!

Zakelijke Events

Ook voor zakelijke evenementen ben je bij Enchanted aan het juiste adres. Door mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende soorten evenementen. De belevenis van de gasten staat bij mij centraal en met mijn hulp geniet jij straks ook optimaal van het evenement.

Ik heb ervaring met gala's, festivals, catering, lunches/diners. Van de organisatie tot de aankleding, vraag naar de mogelijkheden.