Koordirigent

Ik heb op het conservatorium de specialisatie Koordirectie gedaan. Mijn kracht ligt in de popmuziek/lichte muziek/wereldmuziek. Door mijn ervaring in de danswereld ben ik ook goed in staat om een theatershow te maken voor een koor. Denk hierbij aan regie, opstellingen, overgangen, aankleding, etc.

Naast dirigeren maak ik ook regelmatig koorarrangementen. Van 2-stemmig tot 5-stemmig. Zoek je een a capella arrangement of zingen jullie met begeleidingstrack? Met elke situatie is rekening te houden. De arrangementen komen met oefenbestanden. Afhankelijk van het budget zijn dit midi-files of ingezongen bestanden.

Koorarrangement

Heb je een leuk nummer gehoord die je graag aan het repertoire van je koor wil toevoegen, maar kan je het nergens vinden? Je hebt al een 4-stemmig koorarrangement vanaf € 50,00! Ik kan ook oefenbestanden verzorgen. Vanaf € 25,00 heb je al een ingezongen oefenbestand, lekker makkelijk instuderen!

Workshop Koorklank

Het is altijd een uitdaging om een koor optimaal te laten klinken. Maar het is zo leuk! Het is altijd enerverend als er iemand anders voor je koor staat. Een frisse blik zeg maar! Ik luister naar het koor en ga aan de slag met wat ik hoor. Geen vooraf bedacht plan dus: elk koor is uniek, de aanwijzingen dus ook!

Workshop Koorregie

Ik vind het ontzettend leuk om met een koor te werken aan uitstraling en regie. Daarbij ga ik uit van de kracht van het koor: het draait om het zingen, maar dat wil ik graag versterken met leuke opstellingen en ondersteunende bewegingen. Uiteraard passend bij de muziek en bij het koor!

Theatershow

IKomt er een jubileumshow aan en weet je niet waar je moet beginnen? Ik kan je helpen! Van het thema en de bijbehorende muziek tot een liveband, regie, aankleding en opstellingen. Benieuwd naar wat ik voor jullie koor kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!