Music

Een sfeervol optreden tijdens jouw event? Als zangeres en koordirigent heb ik een groot netwerk van artiesten, koren en bands. Ik kan als boekingsbureau fungeren maar je kunt me natuurlijk ook als zangeres of presentator inzetten op je event.

Allround Zangeres

Ik zing diverse stijlen (jazz, disco, pop, rock) en in diverse samenstellingen. Er is voor elke gelegenheid iets te verzorgen. Ik ben voor diverse events te boeken als:

  • Solozangeres (met backingtracks)
  • Duo Zang & Gitaar
  • Klein combo
  • Coverband

Gaan jullie trouwen en wil je graag een persoonlijke touch geven aan jullie ceremonie of receptie? Huur mij dan in. Samen met mijn gitarist zorg ik dan voor net dat beetje extra op jullie speciale dag.

Koren

Ik dirigeer 2 koren in Flevoland: Popkoor Expression en Popkoor Unlimited Sound. Ik ben te boeken voor workshops op het gebied van koorklank en regie.

Komt er een jubileumshow aan en weet je niet waar je moet beginnen? Ik kan je helpen! Van het thema en de bijbehorende muziek tot een liveband, regie, aankleding en opstellingen.

Ik maak ook koorarrangementen. Je hebt al een 4-stemmig arrangement v.a. € 50,00 en voor € 25,- per partij zijn daar ingezongen oefenbestanden bij te bestellen.

Optreden met Popkoor Expression in Paradiso, 2019

Optreden met Ernest Beuving en Popkoor Expression, 2018

Demo voor ceremoniezang, 2018

Demo voor ceremoniezang, 2018

Optreden met iJazz tijdens Jazz-i Award, 2016

Optreden tijdens Ballroom Gala Night, 2015