Laat een bericht achter voor in het gastenboek

Maestro 2019

Tijdens ons concert Maestro 2019, gehouden in de Kubus, hadden we Chantal gevraagd om de avond te presenteren. Ze werkt bijzonder professioneel en met haar enthousiasme weet ze de aandacht van het publiek bij het geheel te houden. Tevens is het fijn om met haar samen te mogen werken. Ter voorbereiding hebben we elkaar veel gesproken en de details goed kunnen bespreken. Mede door haar inzet is deze avond op 23 november 2019 tot een enorm groot succes geworden.
We hopen in de toekomst meer samen te mogen werken en kunnen vanuit onze vereniging Enchanted zeker aanbevelen bij dergelijke evenementen.
Namens Harmonieorkest Lelystad, Tietie Sanders (voorzitter)

Onze Dorpskwis

We zijn ontzettend blij met hoe de slotavond van Onze Dorpskwis verlopen is. Chantal had de presentatie fantastisch voorbereid en alles liep als een trein. Nogmaals dank voor jouw medewerking en inzet. Het was een feestelijk slot van Onze Dorpskwis! (Marianne Beekmans, voorzitter)

Goud waard

Op 23 maart 2019 zijn wij, Liesbeth en René, getrouwd in het Aviodrome in Lelystad. De ondersteuning door Chantal in de rol van ceremoniemeester bleek goud waard. De voorbereiding en alle zaken op de dag zelf waren bij haar in goede handen. Daardoor konden wij ons volledig richten op de gasten en vooral genieten van de dag. Wij zijn Chantal daarvoor heel erg dankbaar. Wij raden haar bij iedereen aan. Dank je wel Chantal!

Professioneel

Chantal is mijn grote zus en ik wilde graag dat zij onze bruiloft in goede banen zou leiden. Ondanks dat we familie zijn, is zij heel professioneel geweest. De voorbereidingen werden goed in de gaten gehouden en ik heb geen ene keer om hoeven te kijken op mijn grote dag. Echt een toppertje!! Desiree Tran