Bruiloft René & Liesbeth

In 3 maanden tijd een hele bruiloft op poten zetten is niet niks! Maar René en Liesbeth hebben het gedaan. Toch vonden ze het wel prettig om op de dag zelf een professional in te schakelen zodat ze het verder los konden laten.

In de aanloop naar de bruiloft toe hadden we een voorgesprek waarbij het bruidspaar kon aangeven wat Enchanted uit handen kon nemen. We zijn samen naar de trouwlocatie geweest om alles door te spreken, ik heb de gastenlijst overgenomen en waar nodig reminders verstuurd en het laatste contact met de locatie gehad voor de spreekwoordelijke puntjes op de 'i'. En op de dag zelf natuurlijk ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep.

Het was een prachtige dag op een schitterende locatie (Aviodrome)! Prettige samenwerking met het team van Aviodrome. En het allerbelangrijkste: het bruidspaar en de gasten kijken terug op een onbezorgde, goed verzorgde dag. Toen ik de bedankjes stond uit te delen heb ik lieve reacties ontvangen van de gasten van René en Liesbeth. En het grootste compliment wat je natuurlijk kan krijgen is als het bruidspaar bij de evaluatie zegt dat ze niks kunnen bedenken wat ze anders hadden willen doen.

René en Liesbeth, ik wens jullie alle geluk van de wereld. Blijf denken aan jullie vows die jullie tijdens de ceremonie hebben uitgesproken, en vooral blijven genieten!