Presentatieklussen

Ik sta al jaren voor koren, heb diverse workshops gegeven en sta natuurlijk als zangeres ook regelmatig als frontvrouw op het podium. Het is me dus niet helemaal vreemd om mezelf te presenteren! Wat leuk als je dan aangeraden wordt bij organisaties om daar de presentatie te verzorgen.

Voor de zomer werd ik benaderd door de voorzitter van De Dorpskwis Dronten of ik hun slotavond wilde presenteren. Best nog ingewikkeld als je de ins and outs van de Kwis niet kent. Maar met een uurtje doorpraten kom je een heel eind. En het was een zeer geslaagde avond!

Recentelijker heb ik 'Wie wordt Maestro Lelystad' gepresenteerd. Tijdens dit bijzondere concert van Harmonieorkest Lelystad kwamen er 6 Maestro's op de plek van de dirigent te staan. Na elke performance kregen ze feedback en punten van de jury. Allemaal hoogwaardigheidsbekleders op het podium (maar ook in de zaal!). Mensen die het ook gewend zijn om te spreken of die al heel wat conferenties hebben bijgewoond. Hoe bijzonder is het dan als je uit alle hoeken complimenten ontvangt.

Hier gaan dus ongetwijfeld nog leuke nieuwe opdrachten uit voortkomen, ik heb er nu al zin in!