Bruiloft Danny & Oana

Danny & Oana vroegen mij begin dit jaar of ik ceremoniemeester wilde zijn op één van de mooiste dagen van hun leven. Dit prachtige stel had een grootste bruiloft in gedachten met veel gasten en een spetterend feest. Helaas kwam Corona om de hoek kijken en in overleg met het bruidspaar hebben we vooral gekeken naar wat wél kon! Dat er iets meer overleg nodig was, was natuurlijk begrijpelijk. Ik heb ze dan ook alle tijd gegeven om te bedenken wat voor hun op deze dag écht belangrijk was. Al snel bleek dat ze juist veel gelukkiger waren met een intiemere bruiloft. Alleen de inner-circle als gasten en gezamenlijk genieten van een mooie en verzorgde dag.

De dag begon voor mij bij het aankleden van de bruid. Heel bijzonder om hierbij te mogen helpen. Vaak zie je toch dat er een moeder of ander familielid voor gevraagd wordt. Maar Oana vond het juist prettig dat ik erbij was. En blij toe want bij het omdoen van haar horloge heb ik toch maar geadviseerd om deze af te laten ;)

Na de first look ging het bruidspaar met de fotograaf naar de fotolocatie en ben ik naar de trouwlocatie vertrokken om de bloemist op te vangen en met het personeel de highlights nog eens door te nemen. En vanaf daar was het alleen nog maar overzicht houden. Dankzij de goede voorbereiding, de uitgebreide gesprekken met het bruidspaar en de fantastische medewerkers van de BoatHouse liep alles op rolletjes. Bijzonder prettig om achteraf van het bruidspaar te horen dat de BoatHouse erg over mijn manier van werken te spreken was. En ook heel bijzonder om te horen dat hun fotograaf ook met me wegliep (en dat was er niet zomaar één.. één van de beste en meest gevraagde fotografen van Nederland!). Trots kijk ik dus terug op deze schitterende dag en ik wens Danny & Oana heel veel liefde en geluk samen.