Presentatie Nationale Voorleeswedstrijd Flevoland

Het is altijd een hele eer om door een organisatie gevraagd te worden om de presentatie voor je rekening te nemen. Een event valt of staat namelijk wat mij betreft bij een goede presentatie. Je kan het nog zo perfect georganiseerd hebben, als de host niet aanspreekt of steken laat vallen is dat hetgene wat iedereen zich herinnert?! No pressure there dus ;)


De Kubus had mij aangeraden voor dit event, dat is natuurlijk altijd fijn als je door anderen aanbevolen wordt! Meteen vanaf het eerste gesprek was er ook al een hele leuke klik en ik ben blij dat ze me opnieuw hebben gevraagd! Aan mij straks de eer om de gespannen kinderen een beetje te laten ontspannen en ze vanaf mijn plek aan te moedigen om het beste uit zichzelf te halen. Het wordt een unieke ervaring: een verder lege zaal met alleen de deelnemers en 1 begeleider. Gelukkig kunnen de klasgenoten en fans (lees: familie ;)) meekijken via aan livestream!

Dat vraagt van mij als presentator ook weer iets heel anders! Je moet niet alleen je aandacht richten op degene in de zaal maar ook naar degene die vanuit de klas of vanuit huis meekijken. Mijn ervaring met de Pubquiz van LelySTART zal ongetwijfeld goed van pas gaan komen :) En wie weet raak ik nog een keer gewend aan een camera op mijn neus!


Ik heb er in elk geval zin in! Helaas is het een besloten event dus jullie kunnen niet meegenieten maar als je benieuwd bent naar mijn ervaring, neem dan gerust contact met me op!