fLEXIBEL EN PRETTIG

Chantal is onze ceremoniemeester geweest op onze bruiloft op 10-10-2020. Ze denkt mee, draagt oplossingen aan, maakt tijd voor je wanneer nodig, is flexibel en prettig in de omgang. Als ik problemen zag kwam zij met oplossingen en wist me altijd gerust te stellen. De leveranciers en de locatie waren ook erg blij met haar. Ze communiceert duidelijk, helder en vriendelijk en heeft een open houding waardoor samenwerken erg makkelijik is. Chantal is echt een toppertje!

Marna & Richard

Het was top

Ontzettend bedankt voor de muzikale bijdrage tijdens ons 40-jarig huwelijksfeest. Wat hebben jullie mooi gezongen/gespeeld. Het was top! Ook onze gasten waardeerden jullie bijdrage en hebben jullie ook gecomplimenteerd. Nogmaals bedankt. Het maakte ons feest helemaal af.

Karel & Evalina

het wordt gewoon geregeld

Danny & Oana trouwden op vrijdag 21 augustus 2020 in de BoatHouse, Almere. Danny over Enchanted: "Chantal is echt een topper. Onze trouwdag had niet zo'n mooie dag geworden zonder haar hulp. Chantal was er werkelijk in alles bij, zonder storend te zijn. Zelfs onze fotograaf (die al 1675 bruiloften op zijn naam heeft staan) en catering medewerkers van de BoatHouse hebben ons meerdere keren aangesproken dat het bijzonder prettig werken is met haar. Ze hoeft niets eerst te overleggen, het wordt gewoon geregeld. Logisch, want de intake gesprekken zijn uitvoerig. Op die manier weet ze precies wat wij prettig vinden en niet prettig vinden. Dus het enige waar wij aan moeten denken is eigenlijk niks! Gewoon genieten van onze mooie dag. Dankjewel topper!!!

Oana: "We could not have made a better choice for our master of ceremony for our wedding. All was organized and taken care of with a lot of class and professionalism, we only had te enjoy! I even had a drink everywhere I went :) Big huge thanks!

I highly recommend Enchanted music & events without a doubt!"

Danny & Oana

Maestro 2019

Tijdens ons concert Maestro 2019, gehouden in de Kubus, hadden we Chantal gevraagd om de avond te presenteren. Ze werkt bijzonder professioneel en met haar enthousiasme weet ze de aandacht van het publiek bij het geheel te houden. Tevens is het fijn om met haar samen te mogen werken. Ter voorbereiding hebben we elkaar veel gesproken en de details goed kunnen bespreken. Mede door haar inzet is deze avond op 23 november 2019 tot een enorm groot succes geworden.
We hopen in de toekomst meer samen te mogen werken en kunnen vanuit onze vereniging Enchanted zeker aanbevelen bij dergelijke evenementen.

Harmonieorkest Lelystad, Tietie Sanders (voorzitter)

Onze Dorpskwis

We zijn ontzettend blij met hoe de slotavond van Onze Dorpskwis verlopen is. Chantal had de presentatie fantastisch voorbereid en alles liep als een trein. Nogmaals dank voor jouw medewerking en inzet. Het was een feestelijk slot van Onze Dorpskwis!

Marianne Beekmans (voorzitter)

Goud waard

Op 23 maart 2019 zijn wij, Liesbeth en René, getrouwd in het Aviodrome in Lelystad. De ondersteuning door Chantal in de rol van ceremoniemeester bleek goud waard. De voorbereiding en alle zaken op de dag zelf waren bij haar in goede handen. Daardoor konden wij ons volledig richten op de gasten en vooral genieten van de dag. Wij zijn Chantal daarvoor heel erg dankbaar. Wij raden haar bij iedereen aan. Dank je wel Chantal!

Professioneel

Chantal is mijn grote zus en ik wilde graag dat zij onze bruiloft in goede banen zou leiden. Ondanks dat we familie zijn, is zij heel professioneel geweest. De voorbereidingen werden goed in de gaten gehouden en ik heb geen ene keer om hoeven kijken op mijn grote dag. Echt een toppertje!!

Desiree Tran